Rețeaua Națională LEADER din Republica Moldova angajează specialist analiză date și management al cunoștințelor

Rețeaua Națională LEADER din Republica Moldova angajează specialist analiză date și management al cunoștințelor


Rețeaua Națională LEADER din Republica Moldova (RNL)
 este o asociație nonprofit și apolitică înființată în ianuarie 2019, datorită eforturilor comune ale Grupurilor de Acțiune Locală și organizațiilor care au facilitat implementarea abordării LEADER în țară.   

Scopul principal al organizației este de a promova abordarea LEADER în Republica Moldova, susține și reprezenta interesele Grupurilor de Acțiune Locală (GAL). Prin activitatea sa, Rețeaua contribuie la dezvoltarea zonelor rurale din Republica Moldova, fiind parte în procesele de elaborare și implementare a abordării LEADER, stabilind parteneriate atât la nivel local, național cât și internațional, stimulând interacțiunea și dezvoltarea GAL-urilor.  

Mai multe informații despre RNL pot fi găsite pe pagina web www.leaderin.md. 

Despre Poziție 

Căutăm în echipă o persoană cu spirit analitic, atentă la detalii și care are cunoștințe avansate de lucru cu MS Excel pentru a ocupa poziția de specialist analiză date și management al cunoștințelor care va asigura buna desfășurare a proceselor de colectare, procesare și analiză a datelor din cadrul organizației și automatizarea proceselor de lucru din cadrul diferitor departamente ale organizației. 

Toate detaliile despre responsabilitățile funcției, norma de implicare, tipul contratului le găsiți în Termenii de referință ai poziției.   

Dosarul de concurs:  

Urmează să fie expediat prin e-mail la resurseumane@leaderin.md  cu mențiunea Specialist analiză date și management al cunoștințelorși include următoarele: 

  • Curriculum Vitae; 
  • O scrisoare de motivare în care se va descrie experiența (dacă aveți experiență de colaborare cu GAL-urile sau în domeniul dezvoltării locale vă rugăm să indicați detalii); 
  • Așteptările financiare pentru norma de implicare full-time. 

Data limită pentru depunerea dosarului: 21 martie 2022 

Persoană de contact: 

Castraveț Cristina 

Specialist Managementul Datelor și cunoștințelor| tel: 060 313 516|  castravet.leader@gmail.com