Rezultatele primei etape a evaluării de conținut pentru apelul Inițiative de Creare a Grupurilor de Acţiune Locală

Rezultatele primei etape a evaluării de conținut pentru apelul Inițiative de Creare a Grupurilor de Acţiune Locală

Comisia de evaluare și selectare a analizat cele 34 dosare, care au trecut de etapa formală și în rezultat au fost selectate 10 parteneriate teritoriale. 

Procesul de evaluare a cuprins analiza detaliată a aplicațiilor și anexelor în baza criteriilor stipulate în documentul Reguli de participare

Rezultatele detaliate ale evaluării de conținut pot fi găsite aici, iar o hartă a inițiativelor selectate poate fi accesată în link: .

A doua etapă a evaluării de conținut, care presupune întâlniri individuale ale membrilor Comisiei de evaluare cu reprezentanții Parteneriatelor Teritoriale selectate, vor fi organizate începând cu luna septembrie 2020.

Toate propunerile de constituire a Parteneriatelor Teritoriale recepționate în cadrul concursului dat, vor fi păstrate de către Rețeaua Națională LEADER în Registrul Intern de Inițiative de creare GAL, care va putea fi completat pe parcurs cu noi inițiative, și vor putea fi preluate în cadrul altor etape de constituire a noilor Grupuri de Acțiune Locală.

Dacă aveți întrebări cu privire la rezultatele evaluării, vă rugăm să luați legătura cu Patricia Varzari, coordonatoare de proiect la adresa de email: varzari.leader@gmail.com.

Apelul de propuneri este desfășurat în cadrul proiectului „Abordarea LEADER pentru prosperitate rurală în Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană, cofinanțat de Polish Aid, implementat de Solidarity Fund PL în Moldova și Rețeaua Națională LEADER din Republica Moldova. Partener strategic – Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.