Rezultatele apelului de propuneri pentru Grupurile de Acțiune Locală

Rezultatele apelului de propuneri pentru Grupurile de Acțiune Locală

12 GAL-uri din Republica Moldova au fost selectate pentru a beneficia de asistență tehnică în dezvoltarea instituțională precum și finanțarea implementării unor măsuri de dezvoltare socio-economică.

Selecția a avut loc în cadrul Apelului Implementarea unor măsuri de sprijin pentru eficientizarea activității Grupurilor de Acțiune Locală (GAL) din Republica Moldova, componenta LEADER lansat de Federația Agricultorilor din Republica Moldova (FARM) în parteneriat cu Rețeaua Națională LEADER din Republica Moldova (RNL). 

La etapa I au fost recepționate 26 de aplicații, dintre care 23 au fost admise pentru etapa finală, care a inclus evaluarea de conținut a aplicațiilor admise, la data de 13 februarie 2020. Comitetul de evaluare și selecție a selectat, conform criteriilor stipulate în Regulile de participare, 12 GAL-uri de pe teritoriul Republicii Moldova care vor beneficia de suportul organizatorilor (FARM și RNL) în procesul de implementare a proiectului „Implicarea societății civile în îmbunătățirea politicilor și promovarea modelelor eficiente de dezvoltare rurală, componenta LEADER”.

Mai multe detalii găsiți aici.