Concurs privind achiziționarea de produse apicole și a torbelor textile de la producătorii din zonele rurale

Concurs privind achiziționarea de produse apicole și a torbelor textile de la producătorii din zonele rurale

Deja a devenit o tradiție frumoasă organizarea Conferinței LEADER UE-Moldova, care reunește reprezentanți ai Grupurilor de Acțiune Locală (GAL) din țară și de peste hotare, organizații, instituții naționale și internaționale ce promovează și implementează abordarea LEADER.  

În acest an, Conferința va reuni aproximativ 400 participanți din diferite țări. Ne dorim, ca fiecare participant să primească materialele aferente evenimentului în torbe confecționate în satele Moldovei și, în calitate de cadou, un borcan de miere de la apicultorii rurali. Prin aceste acțiuni vrem să contribuim la promovarea produselor locale, la susținerea GAL-urilor și a antreprenorilor mici din zonele rurale.

Îndemnăm producătorii apicoli și atelierele de croitorie de pe teritoriul Grupurilor de Acțiune Locală să expedieze ofertele în corespundere cu detaliile oferite mai jos:

  1. miere polifloră – 300 de borcane, 1 borcan – 250 ml;
  2. torbe din stofe naturale – 300 bucăți (culoarea și tipul țesăturii se vor determina în dependență de stocurile și posibilitățile atelierelor de croitorie). Dimensiuni: 40 x 36 cm (înălțimea la toartă: 30 – 35 cm).  Încurajăm crearea unui design original și comod!

Notă: la concurs pot participa atât persoane fizice cât și juridice ce activează pe teritoriul GAL-urilor naționale.

 Oferta de participare va conţine următoarele informații:

  1. Informații generale despre aplicant:
  • Persoane fizice (numele prenumele, numărul de telefon, adresa electronică);
  • Persoane juridice (denumirea, adresa poștală, datele bancare, numărul de telefon, adresa electronică, persoana responsabilă);
  1. Oferta de prețuri;
  2. Fotografia produsului.

Oferta poate fi expediată la email-ul  savciuc.leader@gmail.com până data de 30 martie 2020.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 069 742 557 sau la adresa de email:  savciuc.leader@gmail.com

Conferința LEADER UE-Moldova este organizată de către Rețeaua Națională LEADER din Republica Moldova în parteneriat cu Ministerul Agriculturii Dezvoltării Regionale și Mediului și Rețeaua Națională de Dezvoltare Rurală, împreună cu Solidarity Fund PL în Moldova în cooperare strânsă și cu suportul financiar al Uniunii Europene și Polish aid.