Concurs de granturi pentru Grupurile de Acțiune Locală din Cahul și Ungheni

Concurs de granturi pentru Grupurile de Acțiune Locală din Cahul și Ungheni

Programul EU4Moldova: Regiuni-cheie, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru copii (UNICEF), prin prezenta anunță un apel în cadrul Programului de granturi mici pentru GAL și invită toate Grupurile de acțiune locală (GAL) eligibile din cele două regiuni-cheie, Ungheni și Cahul, să-și prezinte cererile de participare la subiectul sus-numit.  

Scopul prezentului apel este de a sprijini grupurile de acțiune locală din regiunile-cheie, Ungheni și Cahul, în implementarea proiectelor și inițiativelor de dezvoltare a zonelor rurale și de creare de noi locuri de muncă.   

Schema de granturi pentru anul 2020 prevede oferirea a cel mult 4 granturi cu o sumă maximă de 50 000 EUR fiecare.  

Pentru mai multe detalii, Vă rugăm să accesați mai jos:

  1. Ghidul Aplicantului și criteriile de selecție (engleză/română/rusă); 
  2. Formularul cererii (anexa 1) (engleză/română/rusă);
  3. Formularul bugetului (anexa 2) (engleză/română/rusă). 

În cazul în care aveți nevoie de clarificări suplimentare, vă rugăm să luați legătura cu Natalia Lipca la următoarea adresă electronică natalia.lipca@undp.org.

Pe 23 iunie 2020 se va organiza o sesiune on-line de Întrebări-Răspunsuri dedicată programului de granturi. Reprezentanții Grupurilor de Acțiune Locală interesate sunt rugați să se înscrie prealabil expediind un mesaj pe adresa electronică: natalia.lipca@undp.org.  

Dosarul trebuie trimis în format electronic la următoarea adresă electronică: natalia.lipca@undp.org nu mai târziu de 14 iulie 2020.

sursa: undp.md