Cerere de Ofertă pentru procurarea serviciilor de Audit

Cerere de Ofertă pentru procurarea serviciilor de Audit

Rețeaua Națională LEADER din Republica Moldova lansează o Cerere de Ofertă pentru procurarea serviciilor de Audit în vederea efectuării unui audit amănunțit asupra proiectului „Consolidarea și multiplicarea LEADER în Republica Moldova”, implementat de Solidarity Fund PL în Moldova, cu sprijin financiar din partea USAID și co-finanțat de Polish Aid.

Suntem în căutarea unei companii de audit acreditată, cu o vastă experiență în auditul proiectelor, care să se alăture echipei noastre în această misiune importantă de verificare și evaluare a eficienței și conformității proiectului menționat. Compania selectată va efectua auditul proiectului cu perioada de implementare 01.06.2022-30.06.2023.

Perioada de desfășurare a auditului va fi începând cu data de 01.08.2023, iar Raportul de audit al organizației trebuie prezentat până la data de 20.08.2023.

Detaliile relevante și cerințele specifice pot fi consultate AICI .

IMPORTANT! Ofertele urmează a fi depuse până la 27.07.2023, la adresa: achizitii@leaderin.md.

Rețeaua Națională LEADER își dorește să colaboreze cu o companie de audit profesionistă și dedicată, care să contribuie la consolidarea integrității și transparenței în implementarea acestui proiect de importanță majoră pentru dezvoltarea comunităților din Republica Moldova.

Vă mulțumim pentru interesul dvs. și așteptăm cu nerăbdare să primim ofertele dvs. pentru alegerea celei mai potrivite companii de audit pentru acest proiect.