Cerere de Ofertă pentru procurarea serviciilor de Audit în vederea efectuării unui audit general

Cerere de Ofertă pentru procurarea serviciilor de Audit în vederea efectuării unui audit general

Rețeaua Națională LEADER din Republica Moldova lansează o Cerere de Ofertă pentru procurarea serviciilor de Audit în vederea efectuării unui audit general al organizației.

Suntem în căutarea unei companii de audit acreditată, cu o vastă experiență, care să se alăture echipei noastre în această misiune importantă de verificare și evaluare a eficienței organizației. Compania selectată va efectua auditul în perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2022.

Auditul urmează să fie desfășurat începând cu 02 octombrie 2023 cu prezentarea Raportului de audit al organizației până la 23 octombrie 2023.

Detaliile relevante și cerințele specifice pot fi consultate AICI .

IMPORTANT! Ofertele urmează a fi depuse până la 28.09.2023, la adresa: achizitii@leaderin.md.

Rețeaua Națională LEADER își dorește să colaboreze cu o companie de audit profesionistă și dedicată, care să contribuie la consolidarea integrității și transparenței organizației care este de o importanță majoră pentru dezvoltarea comunităților din Republica Moldova.

Vă mulțumim pentru interesul dvs. și așteptăm cu nerăbdare să primim ofertele dvs. pentru alegerea celei mai potrivite companii de audit pentru organizație.