Rețeaua Națională LEADER din Republica Moldova angajează operator și analist date

Rețeaua Națională LEADER din Republica Moldova angajează operator și analist date

Rețeaua Națională LEADER din Republica Moldova (RNL) este o asociație nonprofit și apolitică înființată în ianuarie 2019, datorită eforturilor comune ale Grupurilor de Acțiune Locală și organizațiilor care au facilitat implementarea abordării LEADER în țară. 

Scopul principal al organizației este de a promova abordarea LEADER în Republica Moldova, susține și reprezenta interesele Grupurilor de Acțiune Locală (GAL). Prin activitatea sa, Rețeaua contribuie la dezvoltarea zonelor rurale din Republica Moldova, fiind parte în procesele de elaborare și implementare a abordării LEADER, stabilind parteneriate atât la nivel local, național cât și internațional, stimulând interacțiunea și dezvoltarea GAL-urilor.

Mai multe informații despre RNL pot fi găsite pe pagina web www.leaderin.md.

Despre Poziție

Căutăm în echipă o persoană cu spirit analitic, atentă la detalii și care posedă cunoștințe avansate de lucru cu MS Excel pentru a ocupa poziția de operator și analist date. Acesta va asigura buna desfășurare a proceselor de colectare, procesare, analiză a datelor din cadrul organizației și va oferi suport în elaborarea instrumentelor de lucru pentru optimizarea și monitorizarea proceselor interne

Toate detaliile despre responsabilitățile funcției, norma de implicare, tipul contratului le găsiți în Termenii de referință ai poziției. 

Data limită pentru depunerea dosarului: 16 martie 2023

Dosarul de concurs:

Urmează să fie expediat prin e-mail la resurseumane@leaderin.md  cu mențiunea „Operator și analist date” și include următoarele:

  • Curriculum Vitae;
  • O scrisoare de motivare în care se va descrie experiența (dacă aveți experiență de colaborare cu GAL-urile sau în domeniul dezvoltării locale vă rugăm să indicați detalii);
  • Așteptările financiare pentru norma de implicare pentru care aplicați.

PERSOANĂ DE CONTACT:

Dușa Cristina

Manager al Unității de Management a Datelor și Cunoștințelor| cristina.dusa@leaderin.md

*Doar persoanele selectate vor fi contactate